Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Inlopen en wedstrijden weer van start

Met ingang van 30 maart starten we weer met de inlopen en het spelen van wedstrijden. Uiteraard uitsluitend digitaal, dat wil zeggen inschrijven via E-Golf4U, geen groepsvorming, geen prijsuitreiking en er is geen wedstrijdleiding aanwezig.

De inschrijving sluit twee dagen van tevoren om 22.00 uur. Uiterlijk om 14.00 uur op de dag voor de inloop of wedstrijd wordt de startlijst bekend gemaakt en worden de niet gebruikte starttijden vrijgegeven.

Bij non qualifying wedstrijden spelen we strokeplay met een maximum score van dubbel par +1 en bij qualifying wedstrijden spelen we Strokeplay met een maximum van 9, 10 en 11 (dat wil zeggen 9 op een par 3, 10 op een par 4 en 11 op een par 5).

De bal dient te worden opgepakt als het maximum aantal slagen op een hole is verbruikt. Is de maximale score op een hole bijvoorbeeld 10, dan neem je de bal op als je 9 slagen hebt verbruikt en noteer je een 10.

Om met het nieuwe handicapsysteem lage en hoge handicappers gelijke kansen te geven in wedstrijden, wordt gespeeld met 95% handicap verrekening. In het WHS noemen we dit Handicap Allowance.

Direct na afloop van de ronde vul je de score in in de webapp van E-Golf4U. De marker krijgt dan een email en kan deze score dan digitaal goedkeuren. De wedstrijdleiding maakt zo spoedig mogelijk na afloop de uitslag digitaal bekend. 

Graag doen we in verband met de coronamaatregelen een beroep op ieders gezond verstand. Het devies blijft 1,5 meter afstand houden en voorkom groepsvorming, vooraf en na afloop.