Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Paragolfkar weer een stuk dichterbij

Afgelopen vrijdag 2 oktober hield de Businessclub van onze vereniging een wedstrijd voor haar zakenrelaties. Na afloop van deze wedstrijd attendeerde onze voorzitter Jan Roukema op de inspanningen bij de Semslanden om het golfen voor mensen met een beperking mogelijk te maken.
Onze huisbankier de Rabobank overhandigde bij deze gelegenheid een cheque van 7.500 euro aan de club als bijdrage voor de aanschaf van een paragolfkarretje. Deze geste van de Rabobank wordt bijzonder gewaardeerd omdat het ons in gelegenheid stelt om een belangrijke stap voorwaarts te maken.
U heeft overigens over het project “Paragolfer” alles kunnen lezen in het nieuwsbericht van 25 september jl.

Harry Rundberg