Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Kom in de tent!

Afgelopen week is er een tent geplaatst op het terras voor het clubhuis. Niet zomaar een tent, maar eentje van ruim 180 vierkante meter. De tent wordt voorzien van heaters en ventilatie en blijft staan tot in het voorjaar van 2021. Er is plaats voor zo’n 35 personen op gepaste corona-afstand. In totaal faciliteren we daarmee minimaal 70 personen en kunnen wedstrijden zoals de Stamppot (Tapas) en andere grotere activiteiten gewoon doorgang vinden. De vuurdoop was vrijdag 25 september, de slotdag van de VMC met 60 deelnemers en eters na afloop. Dank en complimenten aan het bestuur voor dit besluit.  Laten we hopen dat we de komende maanden niet overvallen worden door striktere maatregelen. Dus blijft het advies: houd u aan de 1,5 meter buiten en zeker binnen!

Hier de foto’s van de megatent: