Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Harken weer uit de bunkers

Helaas moeten we constateren dat het aantal besmettingen met Corona snel toeneemt. In het advies van de NGF heeft altijd gestaan dat het aan de clubs is om harken wel of niet terug te plaatsen in de bunkers en dat spelers kunnen kiezen deze wel of niet te gebruiken. Op de Semslanden hebben we sinds een enige tijd weer harken in de bunkers. De speler mag,  indien hij de hark niet gebruikt of er geen in de bunker aanwezig is ,de bal plaatsen in de bunker zonder een strafslag binnen 10 cm  van de plaats waar hij ligt. Vanaf vandaag ( 23-9-2020) zijn de harken weer vanwege het snel toenemende aantal besmettingen tot nadere berichtgeving verwijderd uit de bunkers.

Karst Hoogsteen

Baancommissaris