Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Ledeninformatie noodverordening Covid 19 ingaande 15 juni 2020

 

 1. Gebruik je verstand, houd 1,5 meter afstand, hoest in de elleboogplooi en was je handen.
 2. “ Evenementen “ zoals inloopwedstrijden zijn, in deze periode, toegestaan tot een maximum van 30 deelnemers, waarschijnlijk wordt dit per 1 juli opgerekt naar maximaal 100.
 3. Aanmeldingen/reserveringen blijven een plicht en dat geldt niet alleen voor het rondje wat je op eigen initiatief loopt maar eveneens voor inloopactiviteiten en wedstrijden zoals georganiseerd door de WeCo.
 4. Er kan een wedstrijdleider aangesteld worden, hij/zij zit achter een tafel of de balie en kan de voor die inloop normale procedures voor en na de wedstrijd begeleiden, contant, gepast betalen kan, de wedstrijdleider moet dan latexhandschoenen of andere beschermende maatregelen gebruiken en dit geldt ook bij het inleveren en verwerken van kaarten.
 5. Na afloop is het toegestaan samen te komen in het restaurant of op het terras, voor gezelligheid en eventuele prijsuitreiking, maar dan wel binnen de regels van het horecaprotocol. De uitbater is hiervoor verantwoordelijk, met name de bewaking van aantallen personen binnen kan een probleem zijn, maar dan is artikel 1 hier van toepassing.
 6. In de baan gaan de vuilnisbakken en de ballenwassers weer open, ook de bakjes voor gebroken tees worden in ere hersteld, net als de bel bij B3, hier wordt een fles reinigingsspray geplaatst want iedere flight wordt geacht te bellen. Een handdoekje heeft iedere speler aan zijn/haar tas hangen.
 7. We laten, voorlopig, de voorziening rond de vlag in stand en ook de bunkerharken worden nog niet teruggeplaatst omdat de NGF daarvoor een werkbaar alternatief heeft aangereikt.

Nog een slotopmerking en dan gaat het over het reserveringssysteem.

 • Reserveren moet op basis van de landelijke verordening.
 • Sommige leden reserveren meer starttijden dan ze werkelijk kunnen gebruiken en dat leidt dan tot open plekken waar andere leden van de club graag gebruik van hadden willen maken.
 • Dat is een slecht gedrag, natuurlijk kan het gebeuren dat er omstandigheden zijn waardoor een reservering niet wordt gebruikt, maar dan kun je die wel tijdig verwijderen zodat een ander die plek kan benutten en dat is goed gedrag. Dit afzeggen kan zo nodig ook via het kantoor maar het blijft eigen verantwoordelijkheid.
 • Een no-show zonder afmelding gaan we registreren en bij eerste overtreding krijgt de dader een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt een sanctie en die is niet mis. Het recht om dan zelfstandig een reservering aan te maken wordt dan voor een periode van u afgenomen