Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Vervanging duiker

Vervangen duiker hoofdingang parkeerplaats.

De laatste twee jaar worden we geconfronteerd met steeds heftiger wordende regenbuien. Zondagavond 16 februari was er een voorbeeld van. Er viel in ruim een uur meer dan 20 mm. We herinneren ons ook nog wel 13 mei 2018 met wel 60 mm in een uur. Door de korte tijd waarin deze regen valt moet er veel regenwater van de hoge Hondsrug achter Kostvlies afvloeien via de sloot voor het clubhuis.

De duiker onder de hoofdtoegang is hier niet op berekend en verstopt regelmatig met overstroming en afglijden van het talud tot gevolg. Vanwege dit feit moet dit op korte termijn verholpen worden en zal er een grotere duiker worden aangebracht. Dit zal gecombineerd worden met onderhoud van de parkeerplaats. Op dit moment loopt het regenwater daar niet voldoende weg en zijn de randen erg slordig.

Deze werkzaamheden zullen een dag of drie in beslag nemen en VANAF MAANDAG 9 MAART BEGINNEN.  U kunt gedurende deze dagen geen gebruik maken van de parkeerplaatsen.

We doen ons best de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

 

 

Arie Wichertjes

Karst Hoogsteen