Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Positief nieuws van de Next Generation Commissie

Vrienden, vriendinnen, clubgenoten,

Het is voor iedereen een bijzondere en moeilijke tijd. Een tijd waarin we iedere dag veel negatief nieuws te horen krijgen…

Maar eindelijk is er ook positief nieuws te melden!
Na de zeer geslaagde “Jingle my balls” kerstwedstrijd van afgelopen december, heeft de Next Generation commissie de laatste hand gelegd aan de driving range target. Dit hebben wij mogelijk kunnen maken met de inkomsten van de kerstwedstrijd.
De doelpalen staan op 125 meter en wij hopen de gong vaak te mogen horen!

Is dat alles….. nee natuurlijk niet! Op dit moment zijn we bezig met het produceren van één, en hopelijk ook een tweede, schuin aflopende afslag plaats. Zo kunnen alle leden op de driving range deze moeilijke slagen oefenen.

Wij als Next Generation commissie willen iedereen bedanken voor de deelname en bijdrage, in welke vorm dan ook. Dankzij u zijn deze fantastische oefenfaciliteit(en) mogelijk gemaakt!

Let op!!!
De volgende Jingle my Balls wedstrijd staat gepland op zaterdag 19 december. Met dit keer een maximum van 100 deelnemers. Met trots kunnen wij vertellen dat we inmiddels voor 25% vol zitten. Degene die afgelopen keer hebben meegedaan weten wat ze zeker niet willen missen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in! Dan maken wij er weer een onvergetelijke dag van.

Voor iedereen; blijf gezond, let op elkaar en dan zien wij elkaar hopelijk snel weer op de mooiste en gezelligste golfbaan van het Noorden.

Bernard, Reinoud en Paul.

Verstuurd vanaf mijn iPhone