Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Brief van de voorzitter

“Hoe lang dit alles gaat duren en wat op termijn de uitwerking ervan zal zijn, is nog onduidelijk. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.”

 

Beste Semslanders.

Hierboven staat de slotzin van de Email die u allemaal op 16 maart ontvangen hebt en die ik aan u gericht heb namens het bestuur van de vereniging.

Vandaag open ik met deze woorden omdat ze nog steeds ongewijzigd actueel zijn.

Het zal bij u waarschijnlijk niet anders gaan dan bij mij en de andere bestuursleden, we zitten thuis, doen af en toe een noodzakelijke boodschap, gaan even wandelen, mijden het contact met mensen of blijven in ieder geval ruim 1 ½ meter bij hen vandaan, volgen het nieuws en passeren de tijd met een bij onszelf passende activiteit.

Wij, Aly en ondergetekende, proberen dagelijks wat te wandelen en met dit prachtige weer kan dat natuurlijk prima.

Het openbare Hamerlanden wandelpad is zeer geschikt en toegankelijk, je loopt een deel van onze golfbaan en kunt zien hoe ons team van Greenkeepers zijn werk doet en de baan voor ons aan het klaarleggen is, mannen het ziet er prachtig uit.

Als je gebruik gemaakt hebt van onze parkeerplaats kun je zien dat de actie van de Next Generation commissie op de driving range bekroond is met een prachtig doel, op 125 meter en daar moet je dus stevig voor swingen zodra de baan weer open is.

Het clubhuis mag je niet in, maar ook daar wordt door een aantal mensen gewerkt aan het onderhoud zodat we er straks weer volop van kunnen genieten.

Als het gaat zoals het moet dan ligt alles er straks weer tiptop bij en waarom zou dat niet lukken.

Het is allemaal “straks” en “waarschijnlijk” en we hopen dat.

Maar net als u weten wij dat de baan in ieder geval tot 6 april gesloten blijft, wat daarna gebeurt daar kun je wel een idee over hebben maar we weten het niet zeker.

Is het nu zinvol er tegen te protesteren, of zelfs burgerlijk ongehoorzaam te zijn, golfen lijkt immers geen kwaad te kunnen.

Als bestuur blijven wij achter ons besluit staan, we voegen ons naar de regels zoals die gecommuniceerd worden en dat betekent dat u en wij nog een poosje niet mogen golfen.

Als u onderstaande link volgt vindt u wat tips voor thuis van een aantal pro’s, misschien leuk om eens te proberen.

https://www.golf.nl/nieuws/2020/mrt/2503-thuis-instructie-van-pga-professionals-corona

Heb geduld en blijf gezond en dan zal alles reg kom.

Namens het bestuur Jan Roukema