Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Oliebollenwedstrijd zaterdag 28 december

Wat een enorme belangstelling voor de Oliebollenwedstrijd van aanstaande zaterdag. Twee lussen van 18 holes met dubbele starts helemaal vol. De wedstrijdleiding zal al haar creativiteit moeten inzetten om alle aanmeldingen te kunnen honoreren.

We starten zaterdag om 13.00 uur. Normaal kunt u uiterlijk tot een half uur van te voren inschrijven bij de wedstrijdleiding. Mag het deze keer iets eerder zijn?

Het format is driebal scramble:

Alle drie de spelers van het team slaan af en de beste bal wordt gekozen. Nadat de spelers van die plek hebben geslagen wordt weer de beste bal gekozen. Dit proces wordt herhaald totdat de hole voltooid is. De speler met de beste bal is steeds uitgesloten van het verder spelen van die plaats. Van elke speler dienen minimaal 2 afslagen te worden gekozen.

Na afloop heerlijke oliebollen en Jon heeft beloofd ze dit jaar WARM te serveren!