Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

World Police & Fire Games

Van 10 t/m 18 augustus 2019 worden in Chengdu (China) de World Police & Fire Games georganiseerd. Dit sportevenement vindt sinds 1985 om de twee jaar plaats. Er nemen gemiddeld 10.000 tot 12.000 sporters deel in ongeveer zestig verschillende takken van sport. Qua aantal deelnemers is dit, na de Olympische zomerspelen, het grootste sportevenement wereldwijd. Deelname staat open voor sporters van Politie, Brandweer, Koninklijke Marechaussee, Douane en Dienst Justitiële Inrichtingen van over de gehele wereld.

Als echte “Semslander” gaat Henk van Slujs deelnemen op het onderdeel golf. Er wordt door ruim 500 golfers op drie verschillende golfbanen in de omgeving van Chengdu gespeeld. Natuurlijk gaat Mieke mee als supporter. Henk en Mieke weten uit eerdere ervaring dat dit een geweldig evenement is, waarbij “onze hulpverleners” elkaar op het sportieve vlak bestrijden. Over twee jaar zullen de WPFG-spelen in Rotterdam worden gehouden, de voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Een evenement om alvast in je agenda te zetten. De Semslanden wenst Henk veel succes!