Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuwe handicart

Kostvlies 20-06-2019.

Beste Semslanders en gasten,

Vanmiddag heeft ondergetekende als consul voor de stichting Handicart op onze baan een nieuw voertuig in ontvangst mogen nemen en overdragen voor gebruik aan onze club. We hebben direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuweling kennis te laten maken met zijn nieuwe werkveld en hij/zij was er zeer tevreden over, kijk hem staan glimmen op hole 1. Hiermee hebben we nu 7 Handicarts permanent beschikbaar voor gebruik door pashouders en dat blijkt geen overbodige luxe want voor morgenochtend zijn ze allemaal al weer gereserveerd.

Deze zevende buggy hebben we te danken aan de inspanning van onze vorige consul, Harry Franssen, die steeds een ieder aanmoedigde om lid of donateur te worden van de stichting Handicart, daarmee namens de Semslanden een financiële buffer opbouwend waardoor wij nu een extra Handicart hebben mogen ontvangen.

Een belangrijk deel van die financiering wordt jaarlijks bereikt door een groot aantal deelnemers aan het “Handicarttoernooi”.

Ook dit jaar komt dat uiterst gezellige toernooi er weer aan en wel op 28 juli aanstaande. Voor zover u niet in den vreemde op vakantie bent of andere bezigheden hebt, kunt u die datum vast in de agenda zetten.

Aanmelding/inschrijving kan zoals altijd via de Site.

Jan Roukema, consul stichting Handicart