Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Winst voor Dames 1 van de Semslanden

Afgelopen zaterdag was een belangrijke dag voor de Semslander dames. In het zomerse weer stond de wedstrijd tegen de mede-degradatiekandidaat op het programma. De dames zagen voorzichtig kansen toen bleek dat de Eindhovense met een aantal invallers speelde. Het optimisme bleek terecht in de foursomes. Op de eerste plek gingen Karin en Lianne de baan in, waar het steeds redelijk gelijk op ging. Lange tijd stonden ze AS of 1 down, wat helaas tot hole 18 zo door ging, resulterend in verlies op 18. Maar dit verlies werd gecompenseerd door de koppels Alinka/Tjitske en Heleen/Nisha. Beide koppels hebben alleen maar up gestaan en wisten overtuigend te winnen op hole 15. Dat betekende 4-2 tijdens de lunch! ūüôā

Na de lunch ging iedereen vol enthousiasme het zonnetje weer in. Karin, Lianne en Alinka wisten al vrij snel te winnen (Alinka zelfs op hole 10), wat de overwinning al veilig stelde! Tjitske en Nisha stonden beide lichtjes down op dat moment, terwijl Heleen up stond. En eigenlijk is dat zo gebleven, Nisha en Tjitske konden niet voldoende terugkomen en verloren beide 4/2. Heleen maakte het nog spannend, maar wist met 2 up op 18 toch nog 2 puntjes te pakken, dus het werd 12-6. Super uitslag! Dit biedt nog (een kleine) kans op klassebehoud (de laatste 2 teams degraderen, dus hiervoor is zeker nog een keertje winst nodig).

Volgende week, op Koningsdag, zijn de dames gastvrouw. Dus voor u de kans om eens een glimp op te vangen van de dames uit de hoofdklasse. Noordwijk speelt bijvoorbeeld tegen de Noord Nederlandse, wat een spannende wedstrijd belooft te worden, en ook de andere teams kunnen altijd support gebruiken. Er wordt vanaf 9 uur op beide tees gestart en de singels gaan rond half 2 weer de baan in. Hopelijk tot ziens volgende week!