Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Start competitie Dreamteam

Op 7 april was het dan eindelijk zover. Ons “Dreamteam” moest haar eerste uitwedstrijd spelen. Met vlinders in de maag, wiebelende beentjes en nog wat ongemakken gingen we opgewekt naar Veendam. We werden allerhartelijkst ontvangen met koffie en cake. We voelden ons helemaal thuis want Jon en Jessica waren ook aanwezig. Om 11.00 uur gingen we van start. We hebben flink ons best gedaan maar de dames van Glimmen waren een maatje te groot voor ons. Na de lunch gingen we verder met de singles. Uiteraard deden wij weer onze uiterste best. Ingrid en Barbara stonden zelfs na de eerste 9 holes 1UP. Miranda wachtte ons halverwege nog op om ons aan te moedigen. Dit geeft maar even weer de sfeer aan binnen ons team. Vooraf hadden we al besloten dat elke extra hole na hole 10 pure winst was. We hebben gestreden voor wat we waard zijn maar het mocht helaas niet baten. We hebben met 18-0 verloren. Na het diner met de begeleidende saus gingen we moe maar voldaan weer richting de Semslanden. We zijn weer een ervaring rijker en hebben ontzettend veel geleerd deze dag.

Groeten van het Dreamteam,

Karin, Ingrid, Marie Jose, Lita, Miranda, Ciska en Barbara