Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren 1 27 holes start competitie

Beste Semslanders,

Op zondag 31 maart is ook voor ons de competitie begonnen.

Wij zijn Jeroen Jansen, Geert Jansen, Mark Drenth, Paul Euverman,Harry Meijer, Wilem Kruize, Bob Simons en Reinoud Roukema.

Vorig jaar nog spelend in de vierde klasse,  kampioen geworden, dus dit jaar spelend in de derde klasse. Dit jaar zijn we ingedeeld bij: De Gelpenberg, Havelte, Parc Sandur en de Breuninkhof (uit Bussloo). De eerste wedstrijd, afgelopen zondag keken we toe vanaf de zijlijn. We waren namelijk gastheer.

De teams hebben we ontvangen rond 09.00 uur. Om 20.30 uur zijn we naar huis gegaan en kwam er een einde aan een lange maar leuke dag waar de teams van Havelte en Parc Sandur wonnen.

Een compliment is op zijn plek voor de horeca, die ons en alle andere teams een heerlijke lunch en een zalig diner hebben voorgeschoteld. Ook wil ik Aafke en Annette names ons team bedanken. Zij hadden ook dit jaar alle zaken rondom het gastheerschap uitstekend voorbereid.

Zondag 7 april was onze tweede competitieronde, maar onze eerste wedstrijd, de eerst nog gastheer, nu vol aan de bak. We speelden op Havelte tegen de Gelpenberg. ‘s Morgens speelde we de Greensome. Willem speelde met Geert, Mark met Paul en Reinoud met Bob. We starten goed en zaten er warmpjes bij tijdens de lunch het was namelijk 5-1. ‘s Middags de singles…We wonnen 4 van de 6 singles, dus de buit was binnen.

Na de wedstrijd lekker geborreld op het terras. Samen genoten van het buffet en weer terug naar het noorden.

Volgende week spelen we op de Gelpenberg tegen de Breuninkhof.

We hebben er zin in!

Word vervolgd.

 

Groeten namens heren 1 (27 holes),

 

Reinoud!