Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Maandbekerseizoen 2019

Het maandbekerseizoen staat voor de deur en ook dit jaar zijn we weer heel gelukkig met AUTO DOORTEN als sponsor van prachtige prijzen.

AUTO DOORTEN is een begrip bij ons op de Semslanden. Het auto-servicebedrijf verzorgt inkoop van auto’s en de RDW-vrijwaring en voert zoekopdrachten uit en verkoopt nieuwe en gebruikte auto’s.

Het is het adres voor onderhoud en reparaties van alle merken en maakt gebruik van up to date Bosch-testapparatuur en BoschCar Service voor het uitlezen van storingscodes.

De prachtige slogan ; ” u op de green en uw auto bij Doorten nagezien” is dan ook zeer toepasselijk. En omdat het AUTO SERVICE DOORTEN op steenworp afstand van de golfbaan ligt, is een super voordelige tankbeurt zeer aantrekkelijk.

Onze maandbeker krijgt dit jaar een groen tintje; de te winnen prijzen voor de neary’s staan in het teken van verduurzaming van het energiegebruik door het vergroenen van gas. De deelnemers kunnen naast golfballen ook groengascertificaten winnen.

Groen gas is gas dat geproduceerd wordt door het vergisten of vergassen van bijvoorbeeld rioolslib of groente- en fruitafval. Net als bij de productie van groene stroom kan de producent van groen gas certificaten uitgeven, die dienen te bewijzen dat de energie daadwerkelijk duurzaam is opgewekt.

Sinds 2018 bestaat er een platform waar particulieren hun gasverbruik kunnen vergroenen, namelijk www.vergroenjegas.nl . ‘GasTerra en Gasunie hebben dit platform mede mogelijk gemaakt.

Je blijft gewoon bij je eigen gasleverancier, maar je kunt jouw gas groener maken door certificaten te kopen. Via het certificaat weet je in ieder geval zeker dat groene gasmoleculen in het leidingnet zijn gekomen.