Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

In memoriam Nico Janssen

Zondag 21 april bereikte ons het droeve bericht dat Nico was overleden. Hij werd 56 jaar. Het is een veel te vroeg afscheid van een heel betrokken lid. We wisten allemaal dat het einde aanstaande was maar zo snel hadden we het niet verwacht. Een week geleden nog was hij een buitengewoon goede gastheer bij de ontvangst van de competitieteams waar hij met zijn team Semslanden 2 tegen speelde. Hij had het allemaal op zijn manier perfect geregeld en de dag was een groot succes. Twee dagen later sloeg het noodlot toe en werd hij met spoed opgenomen in het Wilhelmina ziekenhuis te Assen. Toen al werd duidelijk dat het niet lang meer zou duren.

Nico zal bij onze club een grote leegte achterlaten. Hij was een markant lid, altijd bezig met het clubhuis en de baan. Hij noemde het “zijn club”. Hij was directeur van de BV en bestuurslid. Later werd hij ook penningmeester. In de vergaderingen stimuleerde hij graag de discussie, vaak sturend in de richting die volgens hem het beste was voor de club. En met succes, want er is de laatste jaren veel bereikt .

Daarbij was Nico vaak de man met de ideeën, zoals het 9-holeslidmaatschap en de samenwerking met de Golferij. Hij was ook de grote motor achter de aanpak van het clubhuis en de zoektocht naar een nieuwe horeca-ondernemer. En wat zijn we met zijn allen tevreden over de nieuwe inrichting van het clubhuis. Het ziet er prachtig uit en ook gasten zijn lovend.

Onlangs nog opperde hij het idee om van Boerveen 3 een blinde hole te maken. Het was een grote wens, waarbij hij uitsprak “dat zal ik wel niet meer meemaken”. Het was fijn dat de renovatie die hem voor ogen stond, in maart werd voltooid en dat hij de hole officieel kon her-openen door als eerste feestelijk de mooie bel te luiden.

We zullen hem blijven herinneren zoals hij was: enthousiast, vol ideeën en altijd vol in touw voor zijn club. We wensen Anne-Petra en de kinderen heel veel sterkte om dit verlies te dragen.