Wild- decembermenu 2018
VOORGRECHTEN
Paté van wild met ganzenlever bereid met cognac, port en crispy chips van schorseneren
of
Salade Soppressa (gedroogde ham) chips van peer en kerrie dressing
SOEPEN
Dubbel getrokken wildbouillon met een keur van bospaddenstoelen
of
Mosterdsoep met spekjes van everzwijn
HOOFDGRECHTEN
Fazantenborst op zuurkoolstamppot met jeneverbessensaus
of
Wildstoverij met stamppot en stoofpeer
of
Hertenbiefstukje, bakleverworst, stoofpotje, stoofpeer
NAGRECHTEN
Speculaasparfait met huisgemaakte appelcompote
of
Boerenjongensijs met kletskoppen
3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht dessert €21,50
3-gangen: soep, hoofdgerecht, dessert €18,50
Hoofdgerecht: €15,50
4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert €25,50
Reserveren gelieve 1 week van tevoren via de brasserie of brasserie@semslanden.nl
Beschikbaar vanaf 22 november tot en met 23 december 2018 en mogelijk op donderdag t/m zondag vanaf 17.00 tot 18.30 uur.