Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Doorten Maandbeker 6, de winnaars

Zondag 16 september werd de 6e maandbeker van dit jaar gelopen, gesponsord door Auto Doorten die ook de eerste prijzen ter beschikking stelde.

Terwijl in andere delen van de wereld de orkanen over het land razen, genoten de Semslanders van een heerlijk najaarszonnetje met af en toe een zuchtje wind. Perfect weer voor een rondje golf. De stableford-spelers waren in grote getale komen opdagen, de stroke-players iets minder. Het werd weer een geslaagde dag onder de vertrouwde leiding van Lothar en Liesbeth Hoyer en Bernard Talsma.

De  strokeplay-wedstrijd was het eerst gestart en al vroeg in de middag konden de winnaars worden gehuldigd. Dat waren respectievelijk Paul Euverman, Bart Buitenhuis en Jan Beelen.

Rond half zes trok Bernard nogmaals zijn gele jasje aan en wisten ook de stableforders dat de prijsuitreiking aanstaande was. Uitslag: 1e Marijke Otten, 2e Ko Hofstee, 3e Hester Hofstee, 4e Ineke de Wit, 5e Annegreeth Hacquebord.

Zaterdag 13 oktober de 7e en laatste Doorten maandbeker.