Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Open Dagen daverend succes

Het was mooi weer en dan komen er altijd meer bezoekers naar onze Open Dagen. Zaterdag waren we al tevreden met de opkomst, maar zondag was het een gekkenhuis op onze driving range. Dat was onder meer te danken aan een nieuwe aanpak door de Jeugdcommissie. Die had een programma gemaakt van anderhalf uur, dat in de brasserie werd afgesloten met patat. En daar kwamen heel veel kinderen op af. Adam en Richard stonden tegen een complete schoolklas te praten. En dat zullen ze blijven doen want er hebben zich direct al zes kinderen opgegeven voor een vervolg.

Overigens wisten ook volwassenen de weg naar onze club te vinden. Adam en Richard wisten niet wie ze het eerst moesten helpen. Gelukkig waren er voldoende vrijwilligers aanwezig om de gasten de beginselen van het golfspel bij te brengen. En dat deden ze met zoveel enthousiasme dat diverse gasten ter plekke lid werden.

Kortom, de Open Dagen waren een daverend succes. Onze dank gaat uit naar iedereen die daaraan heeft bijgedragen: de vrijwilligers (Young Members en oude garde), de pro’s, de horeca en natuurlijk Aafke.