Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Hondsrug/Boerveen “en” Boerveen/Hondsrug

Voortaan kunnen 18 holes wedstrijden en 18 holes qualifying kaarten gespeeld worden vanaf Hondsrug/Boerveen en vanaf Boerveen/Hondsrug. Uiteraard hebben beide “banen” dezelfde Courserating, Sloperating en Stroke-index.

Bij 18 holes qualifying kaarten kunt u dus kiezen. Als u start vanaf Hondsrug, dan selecteert u “Hondsrug/Boerveen 18 holes” en start u vanaf Boerveen, dan selecteert u “Boerveen/Hondsrug 18 holes”. Bij wedstrijden wordt op het etiket aangegeven waarvan wordt gespeeld.

Wel blijft er één scorekaart bestaan, dus let op dat u op de juiste lus begint te schrijven.

De invoering van scores gaat als volgt:
  • Hondsrug/Boerveen 18 holes: eerst scores Hondsrug invoeren en daarna Boerveen;
  • Boerveen/Hondsrug 18 holes: eerst scores Boerveen invoeren en daarna Hondsrug.

Als u 9 holes speelt, verandert er niets.