Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Eerste wedstrijd Drieveld-Cup

Zondag 8 april scheen de zon, en hoe! De eerste wedstrijd van de Drieveld-Cup in een reeks van totaal vijf was overboekt. Om 13.30 uur startte de shot gun, negen flights van vier, dus 36 deelnemers, Een geweldig succes voor de wedstrijdleiders Ina Tien en Ineke Wit. Met een nieuw concept: mannen met mannen en vrouwen met vrouwen. Het gemor (vooral van de mannen) was tot in Gasselternijveen Centrum hoorbaar, maar na afloop bleek het concept te hebben gewerkt. Voor het eerst in de geschiedenis van de par-3 wedstrijden bleken de mannen BY FAR de sterktsten. Blijkbaar maken mannen met mannen andere hormonen aan dan met vrouwen. Snapt u het nog? Enfin: volgende wedstrijd weer gemixte flights. Leuker voor de mannen (denken ze) en beter voor de kansen van en voor vrouwen. Na afloop was het reuze gezellig op het terras, ook omdat dames-2 zondag gastvrouw waren en er nauwelijks nog een stoeltje vrij was.

Nu ben ik even kwijt wanneer de volgende wedstrijd van de Drieveld-Cup plaatsvindt, maar dat horen we ongetwijfeld binnenkort van Ina Tien.

Hier alle winnaars samen met de wedstrijdleiders: