Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Heren senioren 2 18 holes reeds kampioen!!

“Afgelopen vrijdag speelden we ons derde competitieduel tegen de gastheren van de openingswedstrijd, de Noord Nederlandse op de tweede negen van Golfpark Exloo. Bij heerlijk zonnig weer, in korte broeken en ons lichtblauw Teamshirt van de Semslanden gingen we van start voor onze zes Singles, in de wetenschap, dat bij een overwinning, ons het kampioenschap en bijbehorende promotie nauwelijks meer kon ontgaan. De singles verliepen voorspoedig en het grootste verschil werd deze keer in de derde single gemaakt door mijn stampotmaatje John! De Greensomes verliepen minder voorspoedig, maar omdat beide Teams op achterstand tot de laatste hole bleven strijden voor een zo goed mogelijk resultaat en mede als gevolg daarvan, ook beide hun laatste holes wisten te winnen. Het verlies werd daardoor wat dragelijker en nipt werd een gelijke stand in holes behaald. Einduitslag 5-1 en daarmee niet meer in de halen voor de andere Teams en dus Kampioenschap en promotie op de voorlaatste speeldag veilig gesteld. Rest ons nog een laatste ontspannen duel 11 mei op Zuid Drenthe tegen de nummer laatst, De Compagnie uit mijn geboorteplaats!”

Met vriendelijke groet,

Ritzo Bloem