Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Young Members officieel een commissie

De Young Member-wedstrijden zullen vanaf heden onder een officiële commissie vallen, namelijk de YM-Commissie. Gedurende 2 jaar was de groep al actief met het organiseren van wedstrijden, speciaal bedoeld voor de leden in de categorie 18 t/m 60. Doordat de groep sterk groeide, is besloten om de groep onder een commissie te plaatsen.
De Young Member commissie organiseert activiteiten buiten werktijden om, waarbij 9-holes wedstrijden worden gespeeld. In de zomer is dit op de donderdagavond en in de winter is dit in het weekend. Aangezien de deelnemers van deze YM-inloop vaak nog actief zijn op de arbeidsmarkt, breiden zij naast het golfen hun netwerk uit op de golfclub. Het doel van deze inloop is dan ook om de YM-leden dichter bij elkaar te brengen.

De commissie heeft Nico Janssen als bestuurscontact en wordt gevormd door de volgende leden:
– Laura-Ann Mulder (voorzitter)
– Reinoud Roukema (penningmeester)
– Peter de Vries (wedstrijdleiding)
– Paul Euverman (wedstrijdleiding)
Meer informatie vind je op de commissiepagina.

Het zomerprogramma zal op donderdag 10 mei van start gaan. Kijk voor het volledige programma in de baanagenda, of hou je mail in de gaten. Krijg je geen mails van de YM-commissie en val je wel in de leeftijdscategorie 18-60? Geef dit dan even aan bij het secretariaat.