Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-5

Zondag 11 maart werd de laatste stamppot van dit seizoen gespeeld. Tachtig deelnemers in vier categorieen streden om de dagprijzen EN om de seizoensprijs: de verzilverde stamper. De baancommissie was zo coulant om buggy’s en scooters toe te staan, tot groot plezier van de deelnemers die lange tijd noodgedwongen in hun “winterslaap” de tijd moesten doorkomen. Het zonnetje ontbrak, echter de temperatuur was zeer aangenaam. Ondanks of wellicht dankzij de zomergreens werd er uitstekend gescoord. De winnaars in de strokeplay Paul Euverman en Mark Drenth, scoorden een fabelachtige 62 netto en de winnaars in de 18 holes stableford, Frans Eikens en Stef Giesen, kwamen tot de astronomische score van maar liefst 50 stabeltjes. Het was sowieso een onvergetelijke week voor Stef: donderdag winnaar in de mixed, vrijdag winnaar herenmiddag en de kers op de taart op zondag. Stef heeft uw redacteur beloofd dat hij de komende weken qualifying kaarten gaat lopen.

De wedstrijdleiding was in de ervaren handen van Ina Tien voor de par-3 en Marcel Vervest voor de grote baan. Marcel kreeg deze keer assistentie van Bart Buitenhuis, de nieuwe wedstrijdleider in opleiding. De dag- en totaalresultaten waren in recordtijd beschikbaar (chapeau heren)  waarna Ina Tien geassisteerd door vice voorzitter Rob Bootsma kon beginnen aan het leegmaken van de rijk gevulde prijzentafels (met dank aan alle sponsoren).

Het was een drukke middag voor de horeca, de gemiddelde dorst was groot en de bediening uitermate vlot. Compliment voor de gehele bediening en vandaar de foto boven dit artikel van Laura en Melanie. Ruim voor zes uur werd het buffet geopend en kon eenieder genieten van de heerlijke stamppotten. De volledige uitslagen staan op de site.

Tot november!

Hier de foto’s met dank aan Liesbeth Hoyer: