Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Stamppot-1

 

Zondag 5 november stonden maar liefst 84 deelnemers te popelen om aan de eerste Stamppotwedstrijd van het seizoen te beginnen. Echt stamppotweer was het nog niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Dankzij Arie en zijn team lag de baan er goed bij, zelfs de rough was bespeelbaar. Winnaars werden:

  • 18 holes strokeplay: Rick van de Meer en Albert de Boer met 67 netto
  • 18 holes stableford: Ian en Richard Goddard met 42 SF
  • 9 -holes stableford: Jonathan en Pamela Wallen met 14 SF
De wedstrijdleiding was in handen van Bernard Talsma, Marcel Vervest, Ina Tien, Jurry Swart en Louis Huizenga. Helaas waren er te weinig deelnemers voor de par-3 wedstrijd, dus die werd deze keer geannuleerd. De stamppotten waren overheerlijk met als verrassing een heerlijk toetje van Jon. Jammer dat niet alle deelnemers daarvan konden of wilden genieten. Volgende stamppot vindt plaats op zaterdag 9 december. Wellicht overwegen om mee-eten verplicht te stellen. Het heet niet voor niets: STAMPPOTWEDSTRIJD!! En om nu nog een tweede wedstrijdcyclus in te voegen met de titel: “Biertjemetzoutepindawedstrijd” gaat de Weco te ver.

Hier de foto’s met dank aan Liesbeth Hoyer en Bernard Talsma: