Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Handige handen voor onze handicarts gezocht

Niet iedereen beseft het, maar onze handicarts hebben wekelijks “verzorging” nodig. De accu’s moeten worden gecontroleerd en zo nodig bijgevuld met gedestilleerd water. Dat gebeurt nu nog door Luc Teule, maar door familie-omstandigheden moet hij ermee stoppen. En dus zoeken we een vervanger.

Voor het onderhoud van de accu’s hoef je geen techneut te zijn, maar een béétje gevoel voor techniek is wel handig. Het is niet heel ingewikkeld en Luc wil zijn opvolger graag inwerken. Nu alleen nog een opvolger vinden. Wie wil het doen?

Als u er meer over wilt weten, neemt u dan even contact op met onze consul van de Stichting Handicart: Harry Fransen, 06-53687250, hjam.fransen@gmail.com. Namens alle gebruikers van de handicarts bij voorbaat veel dank!