Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Techniko Maandbeker-7

Zaterdag 14 oktober, de laatste maandbeker van het seizoen EN: wat voor een seizoen. Een absolute recorddeelname dit jaar, dankzij de nieuwe formule van niet uitsluitend strokeplay, maar ook stableford, zowel 18 als 9 holes, plus de par-3 wedstrijden. Met dank aan de Weco voor dit creatieve initiatief. De laatste dag speelden maar liefst 81 spelers om de dagprijzen en de overall prijzen.

Hoofdsponsor en naamgever van de Maandbeker was dit jaar Techniko Ekehaar B.V. een allround installatiebedrijf dat alle diensten levert rond gas, licht en water. Zij bieden totaal oplossingen voor alle disciplines van de installatietechniek en de voornaamste focus ligt op duurzaam verwarmen en energiebesparing. Directeur eigenaar Gert Oosting zou de overall prijzen uitreiken, maar werd helaas geveld door de griep, waardoor vice-voorzitter Rob Bootsma ook deze keer de prijzen mocht (moest) uitreiken. Uiteraard bedankte hij eerst de sponsor en de wedstrijdleiders. Dat waren dit seizoen: Liesbeth en Lothar Hoyer en Bernard Talsma voor de grote baan en Ina Tien voor de par-3. Vervolgens werden de dagprijzen uitgereikt gevolgd door de overall prijzen.

De overall winnaars van de Maandbeker 2017 waren:

  • strokeplay 18 holes heren: Thom Abeln
  • strokeplay 18 holes dames: Threa Felix
  • stableford 18 holes heren: Jan Friezema
  • stableford 18 holes dames: Ina Mennega
  • stableford 9 holes dames en heren: Jonathan Wallen
  • par-3 dames en heren: Annegreeth Hacquebord

Hierbij de foto’s met dank aan Ans Bootsma en Liesbeth Hoyer: