Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Regeling buitenleden uitgebreid

Regeling buitenleden uitgebreid

Leden 9-holesbanen nu ook welkom

 

Per 1 januari komend jaar schaft de NGF de A-, B- en C-status van golfbanen af. Daarmee vervalt onze huidige regeling voor het buitenlidmaatschap want die is op de A-status gebaseerd. Er moest dus een nieuwe regeling komen. En die is er nu.

Het ijkpunt is de contributie die buitenleden bij hun homecourse betalen, vergeleken met onze contributie voor een volledig lidmaatschap.
Is de contributie bij de homecourse minstens even hoog als bij ons, dan betalen buitenleden 50% van een volledig lidmaatschap, wat nu neerkomt op € 462,50 per jaar.
Is de contributie bij de homecourse lager dan bij ons, dan betalen ze het 9-holestarief, momenteel € 625,-.

Ook leden van clubs met een 9-holesbaan

De nieuwe regeling betekent dat ook leden van clubs met een 9-holesbaan nu buitenlid kunnen worden bij de Semslanden. Maar dan dient het bij de homecourse wel te gaan om een volwaardige 9-holes wedstrijdbaan met een par-totaal van minimaal 35. Pitch&putt-banen en par-3 banen tellen dus niet mee. Leden daarvan kunnen uiteraard lid bij ons worden, maar geen buitenlid tegen gereduceerd tarief.

Competitie spelen

Buitenleden hebben dezelfde rechten als volledige leden en kunnen ook competitie bij ons spelen. Ze hebben alleen geen handicapregistratie bij de Semslanden, ze kunnen geen clubkampioen worden en ze hebben geen stemrecht in de Algemene Ledenvergadering.