Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Baanrenovatie

Renovatie van de holes 2,4,6,en 7

In 2017 is begonnen met het verbeteren van het waterbeheer van de baan om onze baan 365 dagen per jaar bespeelbaar te laten zijn. De werkzaamheden richtten zich in eerste instantie op de holes 1,8,9 en 13. Deze werkzaamheden zijn in april 2017 afgerond. Het tweede deel van de aanpassing van het waterbeheer staat nu voor de deur en betreft de holes 2,4,6 en 7.

Bij de aanpassing van het waterbeheer wordt tegelijkertijd gekeken naar de holes zelf en wordt daar waar mogelijk werk met werk gemaakt. Er zijn dan door vrijkomende grond mogelijkheden om de baan daar waar het nuttig wordt gezien aan te passen en in sommige gevallen spannender te maken. Bij het maken van de plannen werden en worden ook leden betrokken om zo breed mogelijk te bezien wat het effect is op het spelen van de holes voor alle leden. Daarnaast moet ook gekeken worden naar de moeilijkheidsgraad van de verschillende holes en of deze nog wel in overeenstemming zijn met de door de NGF bepaalde moeilijkheidsgraad. De coördinatie van de gehele operatie is in handen van Karst Hoogsteen en Arie Wiechertjes. Ze worden in het proces begeleid door een nieuwe adviescommissie bestaande uit : Annette Meijer, Bob Simons, Ina Tien en Harry Kremer. Voor de rating van de baan wordt advies gevraagd aan  Folkert Mulder.

Het hele plan inclusief gedetailleerde tekeningen hangt m.i.v. 15 september op de publicatiekolom in de hal van het clubhuis. Tevens ligt deze informatie ter inzage op de stamtafels.

De werkzaamheden zullen beginnen in de eerste week van oktober en ongeveer, indien het weer het toelaat, 6 -8 weken in beslag nemen. Uiteraard zal rekening gehouden worden met het bespeelbaar houden van de baan en waar mogelijk blijft de baan qualifing gedurende de hele periode.

Hiertoe zullen verschillende holes gedurende de werkzaamheden langer gemaakt worden en er zijn hier en daar wintergreens op de holes waar de werkzaamheden plaats vinden. Ook kunnen tijdelijk teeboxen verplaatst worden. Dit wordt allemaal duidelijk in het veld aangegeven. U wordt gevraagd de aangegeven routes aan te houden. In de weekenden zijn de normale teeboxen gewoon in gebruik. Voor wedstrijden in de weekenden is er dus geen enkele belemmering.