Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Kampioensvrees?

In het weekend van 19 en 20 augustus a.s. worden de jaarlijkse Clubkampioenschappen Strokeplay gespeeld.

In potentie kunnen alle leden met maximaal handicap 36.0 meedoen, 378 heren en 202 dames. Of je nu 8 of 88 bent het maakt niet uit, tenzij je kampioensvrees hebt en bang bent om een speech te houden als overwinnaar.

Natuurlijk maken in de categorie Bruto Strokeplay een beperkt aantal spelers kans op de overwinning, maar hoe ver zou jij kunnen komen? Mocht je dit niet aandurven dan is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan het Clubkampioenschap Netto Strokeplay. Door met handicap verrekening te spelen maakt hier iedereen kans op de titel. En mocht je 18 holes te veel vinden, dan hebben we zelfs nog het 9 holes Clubkampioenschap Netto Strokeplay. De drie mogelijkheden op een rijtje:

  1. Clubkampioenschap Bruto Strokeplay: zaterdag 2 x 18 holes en zondag 18 holes;
  2. Clubkampioenschap Netto Strokeplay: zaterdag 18 holes en zondag 18 holes;
  3. 9 holes Clubkampioenschap Netto Strokeplay: zaterdag 9 holes en zondag 9 holes.

Ga de uitdaging aan en laat zien dat ook jij een potentiële winnaar kan zijn. Dus schrijf je in!