Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Campercup 2017

Donderdag 3 augustus arriveerden 15 campers op de parkeerplaats bij de Semslanden. Vanuit de schuur van Arie was een krachtstroomkabel gelegd over de weg om alle campers van 220V te voorzien. Rond 11.30 uur vertrokken de eerste drie van in totaal 24 spelers die streden om de Campercup 2017. Helaas had Pluvius blijkbaar een stevige blaasontsteking, maar die was gelukkig na ruim een uur genezen. Met het zonnetje erbij genoten alle deelnemers van onze baan en na afloop van het terras en de uitstekende BBQ. Rob Bootsma reikte de dagprijzen uit en nam alle complimenten over onze baan en de uitstekende verzorging met plezier in ontvangst. Na de Hooge Graven (maandag), de Drentse (dinsdag), was de Semslanden de derde in de rij. Vrijdag 4 augustus werd de laatste ronde op de Gelpenberg gespeeld en Hans Kohler won de cup met de grote oren ofwel: de Campercup 2017. Gezien het enthousiasme van alle deelnemers komt er beslist een Campercup 2018. De organisatoren: Ellen Kroes, Mignon Otterloo, Jelle Paauw en Rob Bootsma, rekenen volgend jaar zeker op een verdubbeling van het aantal deelnemers. Waarschijnlijk moeten we dan de drivingrange een dag sluiten om alle campers te kunnen faciliteren.

Hier de link naar het persbericht> campercup

En hier een foto-impressie: