Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschap Matchplay 2017

Helaas- niet veel deelnemers, maar we hebben kampioenen!
Bij de categorie Dames-zonder handicap verrekening-(DZHV) won Ineke Wit zondag in een spannende eindstrijd van Trea Felix.
De dames hadden ‘s ochtends in de halve finale Laura- Ann Mulder en Renee Klerks verslagen .
Bij de Heren-zonder handicapverrekening-(HZHV) won  Peter de Vries van Bart Buitenhuis, nadat in de halve finale gewonnen was van  Rick van der Meer en Marcel Vervest. Marcel en Rick  gingen verder als caddy van hun opponenten!
Bij de Heren -categorie met Handicapverrekening-(HMHV)  heeft Hero Wit gewonnen van Frank Wijmenga (winnaar van vorig jaar).
Het miezerde een groot deel van de zondag, en voor de kampioenen en hun tegenspelers zijn twee keer 18 hole wedstrijden met een kleine pauze er tussen, zowel fysiek als mentaal heftig.
De verliezers van de zaterdagwedstrijden gingen zondag verder in de Herkansingswedstrijd,  Louis Huizenga en John van Apeldoorn in de categorie bruto strokeplay, gewonnen door Louis op matching cards(!) en  Frans Eikens, Richard van Leeuwen en Paul Schuurmans speelden zondag de Herkansingswedstrijd netto strokeplay. Winnaar was Frans, Richard werd tweede en Paul derde.
Nadat vice-voorzitter Rob Bootsma de voortreffelijke wedstrijdleiding – Adriaan en Janny Welbergen –  had bedankt, reikte hij de bekers uit. De kampioenen kregen tevens een prachtige bos bloemen.
Er zijn veel punten binnengehaald voor de golfer van het jaar!
Bij de speech van Hero bleek dat Ineke en Hero Wit gewonnen hadden dankzij de vergeten bananen, iets om te onthouden voor volgende wedstrijden?

We willen alle winnaars van harte feliciteren.

WECO

 

Hier de fotocollage met dank aan de wedstrijdleiders: