Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

CamperCup

Eerste vierdaagse CamperCup

Van maandag 31 juli tot met vrijdag 4 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 1e vierdaagse Campercup, speciaal voor golfers die in het bezit zijn van een camper óf camperaars die golfen. De vier banen onderstrepen hiermee nog eens de samenwerking die zij hebben in de Greenfeecarroussel en Nederlands eerste campertrail langs de golfbanen.

Op volgorde van speeldatum doet de vierdaagse de volgende banen aan; Hooge Graven Golflcub te Ommen (31 juli), Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen (1 augustus), Golfclub de Semslanden te Gasselternijveen (3 augustus) en Drentse Golfclub de Gelpenberg te Aelden (4 augustus). Uiteraard wordt op deze banen gespeeld en kunnen de golfende camperaars na hun speelronde blijven overnachten.

Deze eerste editie staat open voor golfers van ieder niveau mits in het bezit van een handicap. Getuige deze toegankelijkheid willen de banen benadrukken dat tijdens deze vierdaagse gezellig golfen met gelijkgestemde camperaars centraal staat. En ook het tarief voor deelname maakt het toernooi toegankelijk: € 120,– per deelnemer voor vier speeldagen, inclusief (gratis) staanplaats. De deelnemende banen hopen op een deelnemersveld van 20 tot 40 deelnemers maar zullen bij een groter animo niet schromen om het toernooi uit te breiden.

Ook aan de niet golfende camperaar wordt gedacht, bijvoorbeeld in het geval twee personen samen reizen maar niet beiden golfen. Iedere baan zorgt voor een alternatief (en vrijblijvend) programma. Daarnaast zullen alle clubs de deelnemers een aanbieding doen voor een ontbijtservice en uiteraard maken de clubhuizen in de avond met alle liefde een maaltijd voor de deelnemers.
De toernooiorganistoren Jelle Paauw (DGCC), Ellen Kroes (Gelpenberg), Mignon Otterloo (Hooge Graven) en Rob Bootsma (Semslanden) zijn erg enthousiast. ‘Dit is een uniek toernooi want volgens ons is dit het eerste vierdaagse toernooi in Nederland. We hebben bewust gekozen voor deze periode omdat vele camperaars juist de komende periode er op uit gaan in eigen land. Overigens zijn ook buitenlandse golfers in het bezit van een camper meer dan welkom. Alle clubs zijn ingericht op camperplaatsen en zijn dus klaar om de camperaars een prettig verblijf op de golfbaan te verzorgen!

 

Meer informatie over het toernooi en een inschrijfformulier kunt u vinden op de website www.campercup.nl .