Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

NGF Open Dagen goed bezocht

Na de succesvolle familiedag op 2 april deed onze club op zaterdag 8 en zondag 9 april mee aan de landelijke Open Golfdagen. Beide zonnige dagen werden goed bezocht.

De gasten kregen een welkomstdrankje en werden wegwijs gemaakt door een van enthousiaste leden van het welkomstcomité. Onder aanwijzing van de pro’s Adam en Richard vlogen de eerste ballen in het rond. Sommigen waagden zich op de par 3 holes. En voor de liefhebbers was er zelfs een verkenningsrondje met de buggy. Reden voor diverse bezoekers om zich direct als lid in te schrijven. Een mooi resultaat ! Adam, Richard, Klaasje en Aafke, Jurry en Riemer en alle andere vrijwilligers, namens alle leden hartelijk dank voor jullie inzet!