Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Jaarlijkse herziening van de handicaps

De Handicap-en Regelcommissie heeft begin januari 2017 weer de jaarlijkse herziening van de handicaps doorgevoerd zoals door de NGF voorgeschreven. Bij deze jaarlijkse herziening worden steeds 8 qualifying  kaarten of wedstrijdkaarten in aanmerking genomen uit het afgelopen jaar en bij minder dan 8 kaarten ook uit het voorgaande jaar (dus 2016 en 2015). Bij minder dan 8 kaarten in de afgelopen 24 maanden vindt geen herziening van de handicap plaats. Handicapverhoging vindt plaats met een 1, 2 of 3 punten al naar gelang de handicapcategorie waarin men speelt. Handicapverhoging vindt plaats tot maximaal 36, ten zij de speler zelf om verdere verhoging vraagt. Iedere speler kan op de website onder “mijn profiel/handicaphistorie” de nieuwe handicap vinden. Vragen over handicapaanpassing in het kader van de jaarlijkse herziening kunnen worden gesteld aan de H&R-cie bij Gerard Duitscher, e-mail: gf.duitscher@kpnmail.nl

H&R-cie  6 januari 2017