Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Spannend Kampioenschap Senioren Strokeplay 2016

Nadat de eerste speeldag met fantastisch weer werd gespeeld door de 30 deelnemers (19 heren en 11 dames) was de tweede dag dreigend met daadwerkelijk af en toe een fikse bui. Opvallend is dat de met name de heren de tweede dag, ondanks het slechtere weer, hun scores aanmerkelijk verbeterden. De top 5 hadden in totaal 21 slagen minder nodig.

strokeplay-winnaars-2016

Zowel bij de heren als bij de dames was het een spannende strijd. Als laatste flight bij de heren gingen de heren Puschmann en Buitenhuis de baan in, met 3 slagen voorsprong voor Bart. Die voorsprong bleek onvoldoende. Het lukte Frits Puschmann om zijn vierde opeenvolgende titel te pakken met een ronde van 82 en een totaal score van 166. Bart had 1 slag meer nodig. Marcel Vervest werd met 169 slagen derde.

Bij de dames leek de strijd te gaan tussen Minke Gijselman en Annette Meijer. Hier had Minke 3 slagen voorsprong. De 1e negen van Annette waren niet goed genoeg en het lukt Renée Klerks om met een totaal van 189 2 e te worden achter Minke. Die werd soeverein kampioen met een totaal van 186 slagen. Annette had 190 slagen nodig.

De winnaars kregen door de voorzitter een bokaal, een bos bloemen en een waardebon uitgereikt. De nummers 2 en 3 kregen naast de bos bloemen ook een waardebon.