Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Damesseniorencompetitie N/NO 2016.

 

Enkele weken  geleden is reeds gemeld, dat team Semslanden grote kans maakte kampioen te worden. Er moest nog wel gespeeld worden, en ja, in super spannende laatste weken is op de laatste competitiedag (18-8) op de Noord Nederlandse de ontknoping gekomen. Gaasterland liet geen steekje vallen en ons team won overtuigend van de  Drentse Golfclub. Gewonnen holes en onderlinge uitslag maakte het verschil in ons voordeel. Hoe spannend kan het zijn!

Tijdens een heerlijke maaltijd met alle zeven teams werd deze competitie afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking, aardige woorden, zoenen, bloemen, een “wisselmannetje” (zie foto), een blinkend blijvertje voor in de prijzenkast en natuurlijk een foto van de kampioenen, die in de roes van de overwinning maar even beweerden, dat ze er volgend jaar ook voor zullen gaan.

Met een gemiddelde leeftijd van 71 jaar en een gemiddelde handicap van 25 (4 er onder, 4 er boven) hebben deze acht dames dit jaar stand gehouden tegen ook jongere speelsters . Bijgaande foto toont het Dream Team, bestaande uit Marjan, Loes, Janna, Jorina, Anka, Betty en Liesbeth. (Bea was helaas afwezig).

De speelsters van alle teams zullen het golfen en alles eromheen tijdens deze door Jorina en de andere captains geleide bijzondere competitie weer een half jaar moeten missen.

Tot volgend jaar. De altijd schrijvende Anke.

2016-08-DSC2 2016-08-trofee2a Kampioensteam 2-9-16-2