Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Lustrumfeest daverend succes

Van 25 t/m 28 augustus heeft onze club haar 30-jarig bestaan gevierd. Dat gebeurde met vier fantastische dagen met druk bezochte wedstrijden, heerlijk eten en gevarieerde live muziek. Op donderdag en zondag liepen er zo’n 130 spelers in de baan.

De festiviteiten waren voortreffelijk georganiseerd door de feestcommissie, bestaande uit Rob Bootsma, Gert Verver, Ina Tien, Anne Marie Vos, Annemieke Sanderse, Threa Felix en Bertie Hulshof. Ze werden bijgestaan door diverse andere vrijwilligers en door de weergoden die voor vier dagen zon hadden gezorgd.

De leden en het bestuur van de club zijn de organisatoren en medewerkers onuitsprekelijk dankbaar voor hun geweldige prestatie. Dat geldt ook voor Marleen en Eelco van Amerongen die de buffetten en catering vlekkeloos lieten verlopen.

Dank tenslotte ook aan de sponsoren die zich door Gert Verver hadden laten strikken om dit feest mogelijk te maken. Het was geweldig.

Christophe de Jongh,
voorzitter