Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

NGF Competitie 2017

De inschrijving voor de NGF Competitie 2017 is geopend. Indien u voor deze competitie interesse heeft, kunt u zich tot 1 juli a.s. via de wedstrijdkalender inschrijven. Op 1 juli 2016 is hiervoor een “wedstrijd” aangemaakt.

Bij de inschrijving graag vermelden voor welke competitie uw kiest:

  • op dinsdag, Dames dinsdag 18 of 27 holes;
  • op donderdag, Dames Senioren 18 of 27 holes;
  • op vrijdag, Heren Senioren 18 of 27 holes;
  • op zondag, Dames 17, 27 of 36 holes;
  • op zondag Heren 18, 27 of 36 holes.

In het najaar dienen we het aantal deelnemende competitieteams aan de NGF door te geven. Doordat we de inschrijftermijn naar voren hebben geschoven, hebben we dit jaar voldoende tijd om de teams zorgvuldig samen te stellen.