Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Maandag topgolf op de Semslanden

PGA Monday Tour op de Semslanden

Maandag komen er 28 golfpro’s naar de Semslanden om bij ons een wedstrijd te spelen. Een uitgelezen kans dus om golf van hoog niveau van dichtbij te bewonderen.

De wedstrijd wordt gehouden als onderdeel van de EY/Titleist Monday tour. Dit is een reeks van 15 wedstrijden in Nederland en België georganiseerd door de PGA Holland en PGA Belgium. Semslanden is hierin de 3e wedstrijd. De stand wordt bijgehouden in een ‘Order of Merit’.

PGA staat voor Professional Golfers Association. Lesgevende leden hiervan hebben minimaal een tweejarige opleiding achter de rug. Onze eigen pro’s — Richard, Adam en Gerrald — zijn alledrie PGA-lid. Gerrald doet mee aan de wedstrijd.