Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Gratis spelen op De Golferij

We gaan gratis spelen op De Golferij

golferijVanaf 1 januari zijn Semslanders automatisch en gratis lid van De Golferij in Eelde. Maar vanaf nu bent u er al welkom. Als u dit jaar De Golferij gaat verkennen, ontvangt u als welkomstgeschenk zelfs 10 emmertjes ballen.

De Golferij omvat een driving range (deels overdekt), pitch en putting greens, en vijf korte par3-holes. Voor golfers rond de stad Groningen is het de ideale plek om wat balletjes af te slaan en een uurtje te oefenen. Voor veel beginners is De Golferij de plek waar ze hun eerste bal slaan.

De Golferij gebruikt geen ballenkaarten, maar digitale “sleutels” zoals die op veel andere banen ook al gebruikelijk zijn. Daarvoor betaalt u € 10,- borg, die u uiteraard terugkrijgt als u de sleutel weer inlevert. Als u dit jaar een sleutel vraagt, laat dan even uw NGF-pasje van de Semslanden zien. Dan betaalt u geen Golferij-contributie en krijgt u direct 10 gratis tikken op uw sleutel.

U vindt De Golferij aan de Hoppenkampsweg 1, 9761 GB Eelde.
Bekijk ook hun website Golferij.nl