Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Local rules

Plaatselijke regels

1. Vaste obstakels vlakbij de green (sprinklers)

Een vast obstakel in het algemene gebied dat op de speellijn binnen twee clublengten van de green en binnen twee clublengten van de bal ligt, mag worden ontweken volgens Regel 16.1b.
Een vast obstakel mag volgens deze plaatselijke regel niet worden ontweken als de speler een speellijn kiest die duidelijk onredelijk is.

2. Verboden speelzones (gebieden gemarkeerd door palen met groene koppen)

Binnen gebieden die zijn gemarkeerd als hindernis/penalty area (rode palen) en tevens zijn gemarkeerd als verboden speelzone/no-play zone (rode palen met groene koppen) mag de bal niet worden gespeeld zoals deze ligt. De belemmering moet worden ontweken volgens Regel 17.1e.
De verboden speelzones betreffen de gebieden tussen H1 en H2, tussen H7 en H9, tussen B4 en B5, en ter linker zijde van B7.
U wordt dringend verzocht de verboden speelzones ook niet te betreden! Deze plaatselijke regel is van toepassing in de periode van 1 april tot 1 oktober.

3. Straf voor overtreding van een plaatselijke regel

Matchplay: verlies van de hole, strokeplay: twee strafslagen.

Tijdelijke plaatselijke regels

Deze worden aangegeven in de vitrine aan de westelijke buitenmuur van het clubhuis en op het publicatiebord in de hal van het clubhuis.

Gedragsregels

Baanpersoneel altijd voorrang geven.

Zie verder ons baanreglement.