Dinerkaart

Wij serveren diner van 17:00 – 20:00 uur.

Voorgerechten € 8,50.-

  • Carpaccio rode biet rucola, olijfolie, Bretons, zeezout, danish blue en pecorino
  • Marbré van gerookte zalm, gerookte forel, geitenkaas, mosterdcrème
  • Carpaccio ”Old School”
  • Tartaar van Schotse hooglander -20 eidooier, truffeldip, Sherrycrème

Soepen € 5,50.-

  • Mosterdsoep met crumble van Drentse droge worst
  • Soep van de dag

Hoofdgerechten € 17,50.-

  • Vegetarisch: vraag de bediening naar de keuze van de chef
  • Catch of de Day met risotto, courgette-linten, wakame en citroenrasp
  • Rouleau van Gelderse hoen gevuld met tutti frutti
  • Biefstuk van het Hooglander rund, vijfkruidenpoeder en kalfsjus

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en salade

Weekspecial € 10,50

Zie het krijtbord of vraag de bediening

Desserts € 6,00.-

  • Crème brûlee van tonkabonen met frambozensorbet
  • Chefs brownie met gezouten chocolade
  • Semslanden Dame Blanche
  • Proeverij van zoete lekkernijen (€ 7,50 p.p.)

Menu’s

Onze menu’s kunt u zelf samenstellen uit bovenstaande gerechten. Wij serveren graag een mooi bijpassend wijnarrangement.

Menu 1: soep, hoofdgerecht, dessert €22,50.-
wijnassortiment per menu €9,50 p.p.

Menu 2: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert €24,50.-
wijnassortiment per menu €9,50 p.p.

Menu 3: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert €29,50.-
wijnassortiment per menu €12,50 p.p.

Graag reserveren via 0599- 565353