Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De greenkeepers nemen wraak

Op 2 augustus werd – voor de Semslanden voor het eerst – de Greenkeepers Revenge ofwel de wraak van de greenkeepers gehouden.  Arie en zijn mensen hadden zich uitgeleefd door op iedere hole bijzondere omstandigheden te creëren die het de golfers lastig maakten om af te slaan, of de green te bereiken, of uit te holen.  En de leden zagen dat wel zitten, getuige het feit dat het maximale  aantal inschrijvingen ruim werd overschreden.

En de deelnemers werden niet teleurgesteld – op iedere hole wachtte een verrassing waar niet alleen golftechniek, maar ook creativiteit, handigheid en soms domweg een beetje geluk hielpen om in zo weinig mogelijk slagen uit te holen.

Het best slaagden daarin Henk Hollander, Pim Snijders, Tjalde Darneviel en Gerthi Oosting die ondanks alle obstakels met 36 slagen netto wisten uit te holen. Ook Lammert van Dijken, Liesbeth Smid, Kina Bloem, Gerda van Tuil en Peter Darneviel wisten onder de 40 te blijven – een ware prestatie.

Wedstrijdleider Gert Verver deelde niet alleen de vele prijzen uit, maar zette ook het greenkeepersteam uitgebreid – en welverdiend – in het zonnetje.  Ook baancommissaris Karst Hoogsteen viel lof en dank ten deel.

Na de prijsuitreiking konden de deelnemers nog genieten van een uitstekende maaltijd, naar keuze binnen of op het terras.  Voor de kwaliteit van het eten en de vriendelijke en vlotte bediening verdient ook het hele horecateam onze complimenten.