Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Greenkeepers revenge op 2 augustus

Het is een uit Amerika overgewaaid fenomeen en heet oorspronkelijk de Greenkeepers Revenge: de wraak van de greenkeepers. Hoewel van echte wraak geen sprake is natuurlijk.
Gemiddeld één keer per jaar leven de greenkeepers op veel Amerikaanse golfbanen zich uit met als opdracht het de golfers op de greens zo lastig mogelijk te maken. Of elkaar in een onderlinge wedstrijd onder deze ongewone omstandigheden, want dat is ook een variant die veel voorkomt. Golfertje pesten met een knipoog dus. Alles is geoorloofd. Extra blokkades, hindernissen, opdrachten, noem maar op.

Op vrijdag 2 augustus is het dan zo ver: de eerste “greenkeepers revenge” op de Semslanden. Arie en zijn team zijn al maanden aan het denken en bedenken en intussen zijn de plannen zo goed als definitief. Op de foto’s vast een voorproefje wat de deelnemers staat te wachten.

Gauw inschrijven!! Dit wil en mag je niet missen!!!