Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Nieuw rookbeleid

Al in 2022 heeft de NGF het Nationaal Preventieakkoord ondertekend, een prachtige stap vooruit in de promotie van een gezondere en rookvrije sportomgeving. De Semslanden staat volledig achter dit akkoord en wil ook een actieve rol spelen in het creëren van een rookvrije golfclub en -baan. We zijn ons ervan bewust dat sommige van onze gewaardeerde leden moeite hebben met deze overgang, waaronder leden die roken. We begrijpen dat het voor verstokte rokers en mensen die met een verslaving kampen een uitdaging kan zijn om zich aan te passen aan het nieuwe beleid. Daarom benaderen we dit onderwerp met veel begrip en compassie. In lijn met ons anti-rookbeleid hebben we besloten dat roken op onze club uitsluitend toegestaan zal zijn op specifiek aangewezen plekken waar het andere bezoekers (vrijwel) niet hindert.

Op onze club gelden de volgende regels:

In het clubhuis wordt niet gerookt.

In de nabijheid van het clubhuis mag alleen gerookt worden bij de bankjes aan “het pleintje”, aan de westzijde van het gebouw. Roken is niet toegestaan bij de ingangen van het clubhuis en de lockerruimte.

Aan “benedenwindse” zijde van het terras zijn voor rokers enkele tafels beschikbaar. Deze worden afhankelijk van de windrichting gemarkeerd door het brasseriepersoneel onder supervisie van het bestuur. Het is niet toegestaan asbakken te verplaatsen naar een andere tafel.

Door de baan mag alleen gerookt worden nadat iedere flightgenoot expliciet heeft aangegeven daartegen geen bezwaar te hebben. Op de drivingrange en de oefengreens wordt niet gerookt.

Rokers dienen hun peuken bij zich te houden. Deze mogen alleen worden weggegooid in de asbakken (niet afvalbakken) bij het clubhuis, en zeker niet in de teebakjes bij de afslagplaatsen.

Laten we samenwerken aan een rookvrije toekomst en de prachtige natuur van onze golfbanen fris en uitnodigend houden.