Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Woensdag inloop Uitje Martensplek

Woensdag, 10 augustus 2022 was ons jaarlijkse Uitje, dit keer naar golfbaan Martensplek in Tiendeveen.

Bij binnenkomst vanaf 11 uur kreeg iedereen koffie/thee met heerlijke kruidkoek en na de benodigde administratieve handelingen konden wij van start. Wij hadden voor die dag 33 deelnemers en tegen 12.00 uur liepen de eerste flights naar hun startholes 1 en 10, er werd namelijk op 2 lussen gestart.

Het weer zat zoals wij dat van de Woensdag inloop gewend zijn mee, het was gelukkig de eerste dag van de voorspelde hittegolf. De warmte viel dus nog mee en iedereen was goed voorbereid met paraplu, hoofddeksel en voldoende water. Na 9 holes konden wij bij het clubgebouw ons water weer verversen en bijvullen. Rond 17.00 uur druppelde iedereen weer binnen op het gezellige terras waar elke flight een goed gevulde borrelplank kreeg. Aan lange tafels kon er gezellig nagepraat worden over de prestaties in de baan.

Nadat alle kaarten gecontroleerd, ingevoerd en ingeleverd waren bij de wedstrijdleiding was het tijd om te douchen en om te kleden voordat iedereen aan tafel ging. Bij het hoofdgerecht was er keuze uit vlees/vis/vega maaltijd, met ter afsluiting een kop koffie met een lekker koekje.

De wedstrijdleiding, Herman Zant en Peter Vooys, deden de prijsuitreiking. Hierbij viel op dat 1 deelnemer wel heel goed gescoord had! Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijzen.

Categorie I:
1. Jan Friezema 74
2. Paul de Haer 75
3. Peter Gijselman 75

Categorie II:
1. Kamiel Piek 67
2. Arend Kroeze 75
3. Bob van der Mark 76

Birdies:
Peter Vooys                       hole 6
Auke Meinema                hole 9

 

Na deze gezellige dag in Tiendeveen zijn wij, de commissie van de Woensdag inloop, alweer aan het broeden waar het Uitje volgend jaar plaats zal vinden.

 

Namens de Woensdag inloop,

Karin Zant.