Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Midzomer Scramble Carrousel competitie

Op woensdag, 13 juli 2022 werd de derde Midzomer Scramble Carrousel gehouden.

De wedstrijd die speciaal gericht is op de nieuwe leden, de hogere handicappers en leden die door de week geen wedstrijden kunnen spelen, wordt in een tweebal scramble onder het motto: “speel eens met een ander” georganiseerd. Individuele teams worden door de wedstrijdleiding samengesteld zodat men zoveel mogelijk met andere spelers door de baan kan lopen.

Door een goede relatie met de weersgoden kon ook deze wedstrijd weer gespeeld worden onder perfecte weersomstandigheden. Met een totale deelname van in totaal 56 enthousiaste golfers was het dan ook weer gezellig druk op de baan en het terras.

Op Boerveen wisten de heren Wim Oldewening en Gerald Doorten, met een score van 33.5 netto, de nummers 2 en 3 ruim voor te blijven. Doordat de wind op Boerveen wat nadrukkelijker aanwezig was, werd er op Hondsrug aanzienlijk beter gescoord.  De winnaars, Nisha van der Meer en Catharina van der Zee, zetten namelijk een netto score van 30.9 neer.

Op woensdag 27 juli wordt alweer de laatste Midzomer Scramble Carrousel gehouden. Na afloop van deze 4de en laatste wedstrijd zijn niet alleen de gebruikelijke dag prijzen te winnen maar worden ook de extra prijzen verdeeld onder de overall winnaars. Dit is een wedstrijd die je niet mag missen, dus snel inschrijven voor het te laat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijd uitslag 13 juli 2021, Boerveen:

1 – 33.5 – Wim Oldewening en Gerald Doorten
2 – 35.2 –  Peter Vooys en Gerald Martoredjo
3 – 35.2 –  Noëlle Zweers en Ingrid Abeln

Wedstrijd uitslag Hondsrug:

1 – 30.9 – Nisha van der Meer en Catharina van der Zee
2 – 31.1 – Rob de Bruin en Benjamin Paul
3 – 32.9 – Myrte van Dijk en Threa Felix

Tot woensdag 27 juli 2022,