Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Woensdagmiddag-inloop Einde Seizoen etentje

Op woensdag 3 november is het traditionele Einde Seizoen etentje van de Woensdagmiddag-inloop weer gehouden. Ieder jaar is er aan het einde van het zomerseizoen een gezamenlijk etentje. Door Corona was het zomerseizoen van 2021 geen doorsnee seizoen. Ondanks de beperkingen heeft de inloopcommissie toch in totaal 30 wedstrijden weten te organiseren. Voor komende winter gaan wij dan ook gewoon door maar brengen wij wel iets meer variatie aan in de wedstrijdvormen.

De woensdagmiddag-inloop is primair bedoeld voor de beginnende golfers die laagdrempelig een wedstrijd willen spelen en nieuwe mensen willen leren kennen. Vandaar dat bij voldoende deelname prijzen beschikbaar zijn voor zowel de hoge als de lage handicappers in verschillende categorieën. Voor de meest succesvolle spelers in Categorie 1 (HCP <30) en Categorie 2 (HCP >30) waren er mooie extra prijzen en wisselbekers te winnen. Tijdens het Einde Seizoen etentje zijn die dan ook door de voorzitter, Herman Zant, met de nodige luchtigheid uitgereikt. Na de gebruikelijke speeches van de winnaars was er ook nog even tijd om officieel afscheid te nemen van oud-voorzitter Rob Tuijt.

Onder het genot van een heerlijk Italiaanse buffet geserveerd door de brasserie werd er nog gezellig nagepraat.

Klassement zomerseizoen 2021:

Categorie 1:

  1. Jan Friezema          112
  2. Peter Vooys               86
  3. Okko Slim                  84

Categorie 2:

  1. Roelof Makken        112
  2. Arend Kroeze           100
  3. Riekent Jongman     99

 

Inloop-voorzitter Herman Zant reikte de prijzen uit aan de overall winnaars en bedankte Rob Tuijt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot woensdag!