Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Ouderwetse gezelligheid bij de 3e Midzomer Scramble.

Op woensdag 4 augustus 2021 was het, mede dankzij de ideale weersomstandigheden, weer eens ouderwets gezellig tot in de late uurtjes op het overvolle terras na de wedstrijd. Ditmaal streden 68 deelnemers om de prijzen voor de derde Midzomer Scramble Carrousel.

De wedstrijd die speciaal gericht is op de nieuwe leden, hogere handicapppers en leden die door de week geen wedstrijden kunnen spelen, wordt in een tweebal scramble onder het motto; “speel eens met een ander” georganiseerd. Individuele teams worden door de wedstrijdleiding samengesteld zodat men zoveel mogelijk met andere spelers door de baan kan lopen.

Door het mooie zomerweer en windstille condities werd er ook dit maal weer zeer goed gescoord. Op Hondsrug 2 konden we zelfs een eagle noteren voor het gelegenheidsteam Jelle Brantsma en Henk Koekoek. De winnaars Marcel Vervest en Gerald Doorten scoorden op de Hondsrug lus de laagste score van Netto 31.2. Op Boerveen noteerden de heren Benjamin Paul en Jan Beelen de laagste netto score van 32.5, mede door een sterk slot met birdies op holes 7, 8 en 9.

De Midzomer Scramble Carrousel, die nog 1 keer georganiseerd wordt, zal na afsluiting niet alleen de dag winnaars huldigen maar ook extra prijzen verdelen over de spelers met de hoogste overall score uit 3 van de 4 wedstrijden.

Door de vele positieve reacties van de deelnemers is het zaak om je zo snel mogelijk voor de laatste wedstrijd in te schrijven welke wordt gehouden op 18 augustus.

Wedstrijd uitslag 4 augustus 2021, Boerveen:

1 – 32.5 – Benjamin Paul en Jan Beelen
2 – 32.8 – Okko Slim en Arie Bottema
3 – 34.2 – Paul Euverman en Richard Paul

Wedstrijd uitslag Hondsrug:

1 – 31.2 – Marcel Vervest en Gerald Doorten
2 – 33.5 – Germa Smit-van Asselt en Estelle Meima
3 – 33.5 – Karin Zant en Ciska Kelholt-Sterringa

Tot woensdag 18 augustus 2021,

 

Herman Zant.